Salam pembuka bicara...

Salam pembuka bicara...

Tuesday, November 16, 2010

Jalan-jalan di i-city

Posted by Emiera Roselle at 12:52 AM 0 comments



Pada malam raya aidiladha..busu mengajak ku serta adik2 ku pergi ke i-city..wah hepy nyer..fes time jejak p sane.. Sebelum nih aku hanya mndengar cerita2 menarik dari rakan2 ku jer tentang i-city nih..Pada hari ini dapat jugek aku menjejak kan kaki ku ke ctu..huhu..Bayaran yang dikenakan untuk masuk ke sana, setiap kereta perlu membayar rm10..fuh..tp berbaloi gak laa..sbb cantik sangat i-city tu..Bandar yang penuh denagn cahaya...



Eh eh siriyes pelik awat ramai sangat manusia gi i-City? Bersepah sepah weyh. Rajin pulak dorang nak datang situ termasuklah aku kan kan kan? Aku tengok kereta kereta tetap beratur nak masuk walaupun dah hampir tengah malam. Anyway apa yang menarik perhatian aku kat situ bila ramai sangat manusia nampak teruja nak posing sakan kat i-City tuh weyh tak kira laa yang kecik sampai laa yang tua. Terkujat kujat aku tengok dorang haha. Well. It's a good thing. Seronok tengok dorang dengan keluarga masing masing. :')




Secara rumusannya apa yang ada kat i-City ialah lampu semata-mata. Best? Hurmmm... Boleh la kalau nak tengok warna warni tuh haha. Tapi seronok la dapat meluangkan masa dengan sepupu2 ku neyh. Bila lagi boleh pergi ke sini lagi kan kan kan? :)




Aku terpesona dengan cara diorang menghias tempat ni. Aku gelarkan Disneyland i-city..haha..xyah susah2 nk gi jauh2 tu...Malaysia nih pun ade...hehe...




Memang seronok dan mengujakan. Jom sama-sama layan gambar yang sempat diambil :


ade pulak bayang2 cik fotografer kte nih..hehe..


Berpaut di tiang2 pe tah...huhu...


aku dan adikku, tiqa



aku dan adikku, zima



it's me !



adikku yang berbaju muslimah ungu



seperti di istana kayangan



wah! sungguh cantik



seperti di canada pun de gak



Bercahaya, pengalaman pertama melawati



taman cactus buatan..ahakzz..



lalalalalaaa....



lilililililililiiiiiii......



lulululululuuuu.....



zirafah bercahaya laa...wah!



pokok gergasi



kuda-kuda kayangan



seperti dalam mimpi...hehe..



Familu Busu



adikku, zima



saya laaa...



bangau yang bercahaya



Pedestrian Walk, Cantik



cam ari krismas lak



huhuhuhu....



peace !!



pandang pe laa tuh anies...



gembira nyer adik2 ku nih..



anies yang sunggu comel



suka anies yer....


ok laaa...
sekian...len kali jumper lagi...
tata ~







Saturday, November 6, 2010

Selamat Pengantin Baru

Posted by Emiera Roselle at 2:15 PM 0 comments





Selamat Pengantin Baru !!!
Kak Izan & suami nyer...
Moga bahagia hingga ke akhir hayat...


It's me !!!


saya dan adik saya, Tiqa ~


tmbh lg s0wg eca...


adikku zima yang tersenyum riang...


Bergambar bersama Eca ~




Bergambar bersama anies pula ~





sangat2 comey ....








Friday, November 5, 2010

You Are My Sunshine

Posted by Emiera Roselle at 2:15 AM 0 comments




Dear my love of my life....
I know that I do made you lost your patience...
I know that I do made you sad...
I know that I do made you stressed...
I know that I do made you hurt badly...
I've made you worried...
I've disappointed you...

BUT..

Never once you mad at me...
Never once you yell at me...
Never once you hurt me...

Plus, you still want to see me smile...
Even though you're hurt inside...
You still look out for me...
Even it's still rain heavily...

I felt so guilty...
Being silence like that...
I am so SORRY...
Coz,
I did it again and again...

But still, my love to you...
Getting stronger each day...

I've learnt from my mistakes...
That, there's no way..
I can live without you in my life...

Coz,you're my only SUNSHINE...

 I LOVE YOU...



Wassalam

Wassalam
 

Cerita Hati Emiera Template by Ipietoon Blogger Template